Devet let

Hehe, nobenega razloga ni, da bi spremebe naredil po desetih letih. Jih bom kar po devetih, pa bo naslednje leto mir. Letošnja zdravstvena vojna mi je dala malce časa in sem razmišljal kako naprej usmerjati te zapise. Vsako novo pot še vedno zapišem, vsako daljšo prav tako, letos sem imel celo nekaj potopisnih predavanj na temo potovanja DamDam, super. Format zapisa ostaja enak, barve so malce drugačne, povsem drugo je pa ime. Prejšnji Baloniet je bila nekakšna skovanka mojega imena, z zelo ruskim oziroma staroslovanskim pridihom. Odločil sem se, da grem naprej bolj evropsko in da se pohecam iz smernic varovanja osebnih podatkov in naslov spremenim kar v svoj priimek. Seveda angleščina in internet trpita ob šumnikih, lahko bi sicer imel tudi 'č', pa sem se odločil, da sledim tistemu vprašanju: 'Kakšno je vaše ime na kartici?'. No, tam pa je to kar piše sedaj v naslovni vrstici. Raje imam 'ch', kot pa samo 'c'.
Naslov bloga pa seveda ne bo Lavrich, ker to nič ne pove o vsebini. Kam se bom odpeljal s kolesom je včasih neznanka, ki se potem počasi prikaže in izostri v načrtih, včasih pa nekdo reče: 'Jaz bi se peljal sem in sem.' ali 'Rad bi šel tja, pa ne morem.' in takrat se mi pokaže v pristni gorenjščini moja ideja:' Grem jest'. Pa naj bo tako, pa naj bo še skupaj napisano, za vse znanstvenike, slaviste in ostale strokovnjake, naj bo pa še 'camelcase' z veliko začetnico. Torej:
GremJest

Hehe, nobenega razloga ni, da bi spremebe naredil po desetih letih. Jih bom kar po devetih, pa bo naslednje leto mir. Letošnja zdravstvena vojna mi je dala malce časa in sem razmišljal kako naprej us…

Objavite komentar

Novejši Starejši